Optreden fanfare West Friesland festival

Buitenconcert
Fanfarecorps
De Bugel
De fanfare organiseert elk jaar terugkomende evenementen zoals het Nieuwjaarsconcert en het Voorjaarsconcert. In de afgelopen jaren werd van deze optredens veel werk gemaakt.
De trompet
Er was bijvoorbeeld een concert in samenwerking met het Noordhollands Byzanthijns Mannenkoor en een concert met muziek uit de jaren '60 in samenwerking met The Beatlex. Het voorjaarsconcert 2007 had als thema de Schotse en Ierse hooglanden
De Trombone
met als verrassing een optreden van Saens District Pipes en Drums. Tevens heeft de fanfare in 2009 haar 90-jarig jubileum gevierd met een concert in samenwerking met de Slagwerkgroep van Crescendo, No Claim en zangeres Amanda Muller.

De Bariton


Crescendo presenteert zich ook naar buiten toe door deel te nemen aan festivals zoals het West-Friesland Muziekfestival, het Druiffestival en door het geven van buitenconcerten.
De Hoorn
Een Saxofoon
Dirigent: Esther Hoek
Door de jaren heen heeft het orkest verschillende mannelijke dirigenten gehad, maar sinds november 2005 staat er voor het eerst een vrouw op de bok, namelijk Esther Hoek.
Esther is dirigent van twee fanfare’s en twee harmonieorkesten. Tevens is zij saxofoondocente en sopraansaxofoniste van het “Noordhollands Fanfare Orkest”. Zij heeft haar studie doorlopen aan het conservatorium in Alkmaar en het Sweelinck conservatorium in Amsterdam.

De Besbas

Repetitie
Maandagavond van
19.45 uur - 22.00 uur
De dirigent
Esther Hoek
De bezetting
Het fanfareorkest bestaat uit 40 leden.
Evenementen
Concerten: Nieuwsjaarsconcert, Voorjaarsconcert, Kerkconcert, koffieconcerten, buitenconcerten.
Festivals: Druiffestival, West Frieslandfestival, Waterlandfestival
Diverse: Zaanse evenementen.
Fanfarecoördinator
Anne-Marie van de Park
Voor informatie
Eerstvolgende activiteit
Zie Agenda