Optreden Amv groep
Optreden Amv groep
De lessen
De lessen vinden plaats op de dinsdagmiddag in ons clubgebouw
Meer informatie
De docent
Renee Koper
Coördinator
Esther Nootebos
Voor informatie
Groepsgrootte
4 tot 10 kinderen.
Evenementen
Concerten: Nieuwsjaarsconcert, Voorjaarsconcert.
AMV (Algemene Muzikale Vorming)

Algemene Muzikale Vorming is een cursus gericht op kinderen van 6 t/m 8 jaar waarin allerlei aspecten van de muziek centraal staan. In deze cursus leren zij o.a. dans, ritmes en het notenschrift en komen zij in aanraking met diverse instrumenten. Met andere woorden; zij leren zich muzikaal te ontwikkelen. De cursus kan gedurende 1 of 2 jaar worden gevolgd en zal plaatsvinden in groepjes van 4 tot 10 kinderen met een frequentie van 1 keer per week. Na deze cursus kunnen de kinderen een keus maken om een bepaald fanfare of slagwerk instrument te gaan bespelen.


Tijdens de cursus presenteren de kinderen zich een aantal maal aan elkaar en de ouders. Buiten het feit dat deze mini concertjes heel erg leuk zijn, is het heel belangrijk voor de (muzikale) ontwikkeling van het kind. Door kinderen op jonge leeftijd bezig te laten zijn met muziek en instrumenten, zal een betere keus kunnen worden gemaakt om een bepaald instrument te gaan bespelen. Deze cursus is absoluut aan te bevelen vanwege de veelzijdigheid ervan. Wij hebben een uitstekende professionele docent die heel goed met kinderen om kan gaan en spelenderwijs de muziekleer bijbrengt.

De cursus wordt gegeven in ons clubgebouw aan de dorpstraat 535A in Assendelft (achter Deen supermarkt)
Als u uw kind(eren) wilt aanmelden, download dan het inschrijfformulier en stuur dit naar ons secretariaat. Na ontvangst zal er contact met u worden opgenomen.

De docent

Docent
Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Renee Koper en sinds ik me kan herinneren ben ik altijd bezig geweest met muziek. Als klein meisje zong ik heel veel en sloeg ik op alle potten en deksels, als er maar geluid uit kwam! Na jarenlang op blokfluit te hebben gezeten heb ik hobo leren spelen. Op mijn zestiende ben ik met privé-zanglessen begonnen en besloot naar het conservatorium te gaan. Hier heb ik de studie popmuziek met zang als hoofdvak gedaan. Na het conservatorium ben ik te werk gegaan als zangeres, zangdocent en muziekdocent. Sinds een aantal jaren ben ik docent bij muziekvereniging Crescendo, waar ik veel plezier aan beleef. Wat is het fijn om de kinderen met een grote voorliefde voor muziek, de basis te kunnen leren van waar muziek om draait. En nog mooier, ook muziek te laten maken! Er is erg veel te leren als het om muziek gaat. In plaats van saaie schoolboeken probeer ik het leren spelenderwijs en praktisch te maken. Plezier staat voorop!

Eerstvolgende activiteit
Er zijn geen activiteiten gevonden.

Bekijk enkele evenementen
Mini-Voorjaarsconcert, 24-03-2018

Bekijk ook de overige evenementen op de evenementen pagina
Gratis proefles voor jonge muzikantjes!


Optreden Amv groep
Optreden Amv groep
AMV lessen
De lessen vinden plaats op de dinsdagmiddag in ons clubgebouw
Meer informatie
De docent
Renee Koper
Coördinator AMV
Esther Nootebos
Voor informatie
Groepsgrootte
4 tot 10 kinderen.
Evenementen
Concerten: Nieuwsjaarsconcert, Voorjaarsconcert.